У Кременчуці на 5 копійок подешевів ржаний і житній хліб, на 10 копійок - батон

15.06.2007, 17:06 Переглядів: 2 790
У Кременчуці на 5 копійок подешевів ржаний і житній хліб, на 10 копійок – батон. Як повідомив віце-мер Кременчука Олександр Биков, після дводенних переговорів ціна на соціальні сорти хліба в місті повернулася "на ціни, які були до 13 червня, до подорожчання".
Мер міста Микола Глухов заявив, що після вчорашньої наради в Полтаві у прем'єр-міністра В.Януковича, де голова уряду заявив про незаконне підвищення цін на хліб, міське керівництво наполегливо зажадало від керівництва комбінату пояснити подорожчання і знизити ціну на старий рівень.

У Кременчуці на 5 копійок подешевів ржаний і житній хліб, на 10 копійок – батон. Як повідомив віце-мер Кременчука Олександр Биков, після дводенних переговорів ціна на соціальні сорти хліба в місті повернулася 'на ціни, які були до 13 червня, до подорожчання'. Мер міста Микола Глухов заявив, що після вчорашньої наради в Полтаві у прем'єр-міністра В.Януковича, де голова уряду заявив про незаконне підвищення цін на хліб, міське керівництво наполегливо зажадало від керівництва комбінату пояснити подорожчання і знизити ціну на старий рівень. 'Після переговорів, сьогодні опівночі ціна повернулася на старе місце',-сказав М.Глухов. Нагадаємо, раніше місцевий виробник хліба ВАТ 'Кременчуцький хлібокомбінат' пояснював, що подорожчання своєї продукції пов'язане з підвищенням ціни на борошно (на 50%) і на цукор (на 15%). З 13 червня дня буханець білого хліба виробництва ВАТ 'Кременчуцький хлібокомбінат' коштувала 1 грн. 50 коп., житнього – 1 грн. 60 коп., а батона – 1 грн. 70 коп. Сьогодні ціна на хліб понизилася до 1 грн. 45 коп. за буханець білого хліба, житнього – 1 грн. 55 коп., а батона – 1 грн. 60 коп.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх