Генріху Гамбургу-60 років!

16.06.2007, 02:06 Переглядів: 1 436
16 червня 2007 року виповнюється 60 років Генріху Генріховичу Гамбургу!
З 1977 року по 1981 рік він працював санітарним лікарем по гігієні праці Кременчуцької міької СЕС, інспектором міськздороввідділу, а з 1981 по 1996 роки-заступником головного державного санлікаря Кременчука.
В 1996 році Генріх Гамбург переїхав на постійне місце проживання в Німеччину, де проживає зараз з родиною.
Колектив міськСЕС пам’ятає Генріха Гамбурга, як талановитого організатора, досвідченного спеціаліста, який чітко і на високому професійному рівні вирішував всі питання, що стосувалися компетенції санепідслужби. Він вніс значний вклад в забезпечення сан-епідблагополуччя населення Кременчука, він виховав велику плеяду молодих спеціалістів санепідслужби.

16 червня 2007 року виповнюється 60 років Генріху Генріховичу Гамбургу! З 1977 року по 1981 рік він працював санітарним лікарем по гігієні праці Кременчуцької міької СЕС, інспектором міськздороввідділу, а з 1981 по 1996 роки-заступником головного державного санлікаря Кременчука. В 1996 році Генріх Гамбург переїхав на постійне місце проживання в Німеччину, де проживає зараз з родиною. Колектив міськСЕС пам’ятає Генріха Гамбурга, як талановитого організатора, досвідченного спеціаліста, який чітко і на високому професійному рівні вирішував всі питання, що стосувалися компетенції санепідслужби. Він вніс значний вклад в забезпечення сан-епідблагополуччя населення Кременчука, він виховав велику плеяду молодих спеціалістів санепідслужби. Колектив Кременчуцької міськСЕС вітає Генріха Гамбурга з 60-річчям і бажає міцного здоров’я, здійснення мрій, довгих років життя та благополуччя!--------------------------------------------------- Шановний Генріх Генріховичу! Тож не журіться і не знайте В житті ні смутку ані бід, І в серці молодість плекайте, Хоча б на 100 щасливих літ!------------------------------------------ За дорученням колективу Кременчуцької СЕС, головний лікар міськСЕС Віктор Акімов.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх