Станом на 1 червня сума загальної заборгованості з виплати заробітної плати в Полтаві становила 1 мільйон 654 тисячі

18.06.2007, 10:06 Переглядів: 2 601
Станом на 1 червня сума загальної заборгованості з виплати заробітної плати в Полтаві становила 1 мільйон 654 тисячі, що менше на 23% порівняно з початком року і на 3% - з початком минулого місяця. Власне „живий” борг по 8 економічно активних підприємствах – 823 тисячі, тобто половина загального. Серед боржників – такі підприємства, як „Знамено”, „БУ-9”, „Теплокомплект”, „Букрос” та інші.
Негаразд – незважаючи на вагому фінансову підтримку міської влади - складається ситуація із боргами двох десятків підприємств комунальної сфери.

Станом на 1 червня сума загальної заборгованості з виплати заробітної плати в Полтаві становила 1 мільйон 654 тисячі, що менше на 23% порівняно з початком року і на 3% - з початком минулого місяця. Власне „живий” борг по 8 економічно активних підприємствах – 823 тисячі, тобто половина загального. Серед боржників – такі підприємства, як „Знамено”, „БУ-9”, „Теплокомплект”, „Букрос” та інші. Негаразд – незважаючи на вагому фінансову підтримку міської влади - складається ситуація із боргами двох десятків підприємств комунальної сфери. Тільки по ГЖЕДах заборгованість склала 371 тисячу. Заборгували й КАТП-1628, і „Полтаваавтоелектротранс”, і радгосп „Декоративні культури”. Витрати комунальників стабільно вищі від прибутків. Уплинути на стан речей – та й то не повною мірою – може новий розрахунок тарифів.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх