23-24 червня в обласному центрі проходитиме Всеукраїнський фестиваль творчості серед колективів органів внутрішніх справ.

19.06.2007, 19:06 Переглядів: 1 742
Центр зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області повідомляє жителів Полтави та гостей міста, що 23-24 червня в обласному центрі проходитиме Всеукраїнський фестиваль творчості серед колективів органів внутрішніх справ.
Відкриття фестивалю відбудеться о 9.00 годині в приміщенні театру ім. М.

Центр зв’язків з громадськістю УМВС України в Полтавській області повідомляє жителів Полтави та гостей міста, що 23-24 червня в обласному центрі проходитиме Всеукраїнський фестиваль творчості серед колективів органів внутрішніх справ. Відкриття фестивалю відбудеться о 9.00 годині в приміщенні театру ім. М.В.Гоголя, де свою майстерність продемонструють колективи ОВС із міста Києва, Чернігівської, Черкаської, Сумської, Кіровоградської та Полтавської областей. Другий день фестивалю проходитиме з 14.00 години на «Співочому полі» Марусі Чурай і закінчиться гала-концертом за участю переможців фестивалю, зірок сучасної української естради та святковим феєрверком. Переглянути це святкове дійство запрошуються всі бажаючі мешканці Полтави та гості міста.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх