Залізниця знову оголосила тендер на ремонт Крюківського мосту

21.06.2007, 13:06 Переглядів: 1 377
Південна залізниця вдруге проведе тендер на ремонт мосту через Дніпро в Кременчуці. За інформацією віце-мера Миколи Порицького, тендер оголосять другого липня, а проведуть 31 липня. Пан Порицький послався на інформацію від головного інженера Південної залізниці.
Але представник Південної залізниці з проведення тендерів Анатолій Парасенко 18 червня плвідомив «Телеграфу» про інший термін проведення тендеру - 15 липня.

Південна залізниця вдруге проведе тендер на ремонт мосту через Дніпро в Кременчуці. За інформацією віце-мера Миколи Порицького, тендер оголосять другого липня, а проведуть 31 липня. Пан Порицький послався на інформацію від головного інженера Південної залізниці. Але представник Південної залізниці з проведення тендерів Анатолій Парасенко 18 червня плвідомив «Телеграфу» про інший термін проведення тендеру - 15 липня. 'Головне, щоб у тендері взяли участь три учасники, які мають ліцензію на ремонт мостових переходів', – сказав він. Очікується, що буде три учасники тендеру. За інформацією пана Порицького, серед претендентів – словаки і турки. Ремонт мосту триватимє два-три місяці. Нагадаємо, підприємства-учасники тендеру, призначеного на кінець червня, надали невірно оформлені документи. В результаті тендер не відбувся, і ремонт Крюківського мосту відклали на невизначений термін.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх