Горб суне на мешканців

21.06.2007, 21:06 Переглядів: 2 045
Горб, на якому стоять котеджі, що по бульвару Автокразівський, поступово суне вниз, на мешканців Хорольської. Після кожної зливи його підмиває все більше і більше. Мешканці побоюються, що пройде ще кілька злив – і він впаде прямо на їхні голови. Вони збираються судитись із міською владою.
Ви думаєте це будівельнгики наробили? Ні, землю розмило водою

Мешканців Хорольського тупіку мало не змило під час зливи. Доріжок на схилах, як спускатись від бульвару Автокразівський до вулиці Хорольської, немає. Замість них – коріння дерев. Вони єдині, хто встояв перед стихією: землю змило дощем. На самій вулиці не дороги, а суцільні ями. Дощ повимивав навіть щебень. Горб, на якому мирно спочивають котеджі, підмиває водою. «До нас згори ллється вода з нагірної частини міста,– розповідають мешканці. – Раніше був бордюр, який її стримував. Але місяця зо два розпочалось нове будівництво, його прибрали. Злива йшла хвилин 20, і все розмило. Що ж буде, якщо вона йтиме годину?! Рік тому ми спеціально зробили насип, щоб він стримував воду. Але і його знесло. До того, як нагорі не звели котеджі, нас не заливало. А тепер горб підмиває водою і він суне на нас!». 
Люди кажуть, що збираються судитись із міською радою. Адже перш, ніж давати дозвіл на будівництво котеджів, влада мала б подбати про гідрозахистні споруди. «Зараз збиратимемо підписи. А якщо буде треба, ми й до Києва дойдемо!», – кажуть вони.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх