«Білла» провела таємне обговорення

21.06.2007, 21:06 Переглядів: 1 536
14 червня на місті можливого будівництва супермаркету «Білла», що у парку Ювілейний, навпроти зупинки тролейбуса «Крюківський міст», пройшло обговорення доцільності розташування магазину. Участь у ньому взяло  близько 40 кременчужан. При цьому скликання громадських слухань чомусь відбулось у режимі таємності: не запросили ні віце-мерів, ні пресу. Організатори твердять, що розвісили запрошення на під’їздах.

14 червня на місті можливого будівництва супермаркету «Білла», що у парку Ювілейний, навпроти зупинки тролейбуса «Крюківський міст», пройшло обговорення доцільності розташування магазину. Участь у ньому взяло  близько 40 кременчужан. При цьому скликання громадських слухань чомусь відбулось у режимі таємності: не запросили ні віце-мерів, ні пресу. Організатори твердять, що розвісили запрошення на під’їздах. «Це було обговорення чи слухання – не зрозуміло, – каже заступник міського голови Ігор Крикливець, якому пощастило побувати на «слуханнях». – Якщо слухання, то їх має скликати міський голова. Якщо обговорення, то в законі процедура їх проведення не прописана. Через це сказати, що вони відбулися чи ні, я не можу!». Керівник апарату міської ради Валентин Стасюк продовжує наполягати, що будівництво в парковій зоні неможливо. До того ж,  після зведення супермаркету вулиці Пролетарська та Першотравнева «захлинуться» від транспорту.
На самому обговоренні було явно цікаво. Кажуть, ледь до бійки не дійшло. Організатори виступали «за» будівництво, мешканці, в основному, «проти».

Уточнення: У минулому номері «Телеграфа» у статті «Зробимо лисими парки нашого міста» допущена неточність. Замість фрази «під будівництво «Білли» просять ділянку в сім гектарів» читати «під будівництво «Білли» просять ділянку в 0,7 гектарів».



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх