Привіт, немитий Занасип...

21.06.2007, 21:06 Переглядів: 1 648
З 19 червня Занасипу  і частині Крюкова відключили гарячу воду. Три котельні опломбовані. ДК „Газ України” не дав ліміти газу через велику заборгованість комунального підприємства „Теплоенерго”, повідомив віце-мер Микола Порицький. „У нас є графік погашення заборгованості – 3 мільйона 300 тисяч гривень до першого вересня, – розповів він.

З 19 червня Занасипу  і частині Крюкова відключили гарячу воду. Три котельні опломбовані. ДК „Газ України” не дав ліміти газу через велику заборгованість комунального підприємства „Теплоенерго”, повідомив віце-мер Микола Порицький. „У нас є графік погашення заборгованості – 3 мільйона 300 тисяч гривень до першого вересня, – розповів він. – Ми графік виконуємо, але всі наші умовляння і поїздки до ДК „Газ України” ні до чого не привели. Ніхто з нами розмовляти не бажає”.
ТЕЦ вагонного заводу, котра миє та гріє Крюків, працюючи на комунальному газі, поки що на плановому ремонті. Але й по його закінченні гарячу воду не подадуть, розчарував віце-мер. Її  у відключених районах не буде мінімум до першого вересня, а за „райдужними” прогнозами пана Порицького – і до 15 жовтня. Він скаржиться на великі неплатежі – заборгованість абонентів КП „Теплоенерго, за його словами, складає понад 4 мільйони гривень  і 30 мільйонів гривень за останні роки – абонентів ВАТ „Полтаваобленерго”. Тобто „відключка” може докотитися і до лівобережжя. Розповідаючи про борги журналістам, пан Порицький тримав величезну роздруківку - по кожному будинку окремо.
„А що ви зробили для того, аби населення платило?” – запитали журналісти у віце-мера. Той відповів, що комунальники працюють з населенням. На боржників подають заяви до суду.
Погрозив системою „Спрут” – відключкою гарячої води в окремих квартирах неплатників. Але цілим відключеним районам гарячу воду все одно не пообіцяв. Втім,  в споживачів є право звертатися до суду  за ненадані послуги.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх