Вчора у Кременчуці п’яний батько поставив на ноги всю міліцію, заявивши, що цигани забрали його 2-річну доньку

22.06.2007, 12:06 Переглядів: 1 343
21 червня до міліції звернувся чоловік на добрячому підпитку й заявив, що біля магазину на Раківці його 2-річну дочку поцупили цигани. «Я залишив її з якоюсь жінкою біля магазину, а коли вийшов, то їх вже не було», – розповів він правоохоронцям. Весь батальйон патрульної служби міськуправління міліції було спрямовано на пошуки дівчинки. Цигани, які стояли біля вказаного магазину розповіли, що п’яний чоловік почав до них чіплятися і хтів забрати їхню 4-річну дівчинку.

21 червня до міліції звернувся чоловік на добрячому підпитку й заявив, що біля магазину на Раківці його 2-річну дочку поцупили цигани. «Я залишив її з якоюсь жінкою біля магазину, а коли вийшов, то їх вже не було», – розповів він правоохоронцям. Весь батальйон патрульної служби міськуправління міліції було спрямовано на пошуки дівчинки. Цигани, які стояли біля вказаного магазину розповіли, що п’яний чоловік почав до них чіплятися і хтів забрати їхню 4-річну дівчинку. Оперативники почали «відпрацьовувати» батька – він назвав три адреси, за якими мешкає. В районі вул. Червона гірка проживала матір заявника. Яким же було здивування міліціянтів, коли вони побачили у хаті «викрадену доньку». Бабуся дівчинки розповіла, що її син того дня привіз дочку з Градизька, а сам пішов далі.  «Про це чоловік просто забув, – каже інспектор групи зв’язків з громадскістю Кременчуцького міськуправління міліції Анна Волювач. – А коли побачив дівчинку серед циган, то згадав про свою і почав чіплятися до «викрадачів».

Відділ кримінальної міліції у справах неповнолітніх розглядає наразі цю справу. «Оскільки ні батько, ні матір 2-річної дівчинки не виявляють бажання за нею доглядати, то підіймається питання про позбавлення їх батьківських прав, – каже Анна Волювач. – Бабуся, до речі, теж до дитини байдужа».



 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх