Водія автомобіля й 2 співробітників ДАІ госпіталізовано через бійку в Полтавській області

24.06.2007, 15:06 Переглядів: 1 399
Водія автомобіля з вогнепальним пораненням і двох співробітників Державтоінспекції із забитими місцями госпіталізовано через бійку в Полтавській області.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ДАІ, текст якого мають Українські Новини.

Відповідно до повідомлення, близько 2:00 у неділю в селі Яреськи Шишацького району 2 працівники ДАІ проводили патрулювання.

Біля села Яреськи вони спробували зупинити автомобіль Mitsubishi Galant, але водій проігнорував вимогу працівників ДАІ.

Водія автомобіля з вогнепальним пораненням і двох співробітників Державтоінспекції із забитими місцями госпіталізовано через бійку в Полтавській області. Про це сказано в повідомленні прес-служби ДАІ, текст якого мають Українські Новини. Відповідно до повідомлення, близько 2:00 у неділю в селі Яреськи Шишацького району 2 працівники ДАІ проводили патрулювання. Біля села Яреськи вони спробували зупинити автомобіль Mitsubishi Galant, але водій проігнорував вимогу працівників ДАІ. Тому наряд почав переслідування цього транспортного засобу. Після того, як автомобіль зупинився, з його салону в нетверезому стані вийшли водій і троє пасажирів, у тому числі дві жінки, і влаштували зі співробітниками ДАІ бійку. Вони почали бити міліціонерів металевим і дерев'яним предметами, цілячись у голову. У відповідь на це інспектор дорожньо-патрульної служби дістав пістолет, вистрілив два рази вгору й один раз у водія Mitsubishi, влучивши йому в стегно. На цьому бійка закінчилася, інші правопорушники були затримані. Пізніше було встановлено, що водій Mitsubishi - 39-річний житель села Яреськи Шишацького району Полтавської області, пасажири - подружжя, 30-річний і 29-річний жителі села Яреськи й 18-річна жителька села Кирпотівка Шишацького району. Водія Mitsubishi вогнепальним з пораненням стегна й співробітників ДАІ із забитими місцями обличчя, струсом головного мозку й гематомами голови госпіталізовано. Застосування зброї попередньо вважається правомірним. ------------------------------------------------------------------------ Інформаційне агентство 'Українські Новини'



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх