У Кременчуці вивчатимуть пасажиропотік пільговиків у міському електричному транспорті

25.06.2007, 22:06 Переглядів: 2 002
З метою уточнення кількості пасажирів пільгових категорій, перевезення яких здійснюється міським електричним транспортом, 22 червня 2007 року міським головою Миколою Глуховим підписане розпорядження "Про організацію вивчення пасажиропотоку пільговиків в міському електричному транспорті". Відповідно до якого начальник комунального підприємства "Кременчуцьке тролейбусне управління" має організвати та провести вивчення пасажиропотоку пільговиків в міському електричному транспорті з 1 по 15 липня поточного року.

Після вивчення КП "Кременчуцьке тролейбусне управління", управління праці та соціального захисту населення Автозаводської районної ради, відділ транспорту та енергетики міськвиконкому до 20 .07.

З метою уточнення кількості пасажирів пільгових категорій, перевезення яких здійснюється міським електричним транспортом, 22 червня 2007 року міським головою Миколою Глуховим підписане розпорядження 'Про організацію вивчення пасажиропотоку пільговиків в міському електричному транспорті'. Відповідно до якого начальник комунального підприємства 'Кременчуцьке тролейбусне управління' має організвати та провести вивчення пасажиропотоку пільговиків в міському електричному транспорті з 1 по 15 липня поточного року. Після вивчення КП 'Кременчуцьке тролейбусне управління', управління праці та соціального захисту населення Автозаводської районної ради, відділ транспорту та енергетики міськвиконкому до 20 .07. 2007 р. за його результатами проведуть аналіз пасажиропотоку пільгових категорій громадян та нададуть інформацію міському голові.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх