Кременчук отримав штормове попередження

27.06.2007, 11:06 Переглядів: 1 444
Сьогодні Кременчук може опинитися в зоны складних погодних умов. В прес-службі міськвиконкому повідомили, що на місто насувається сильний дощ зі шквалистими поривами вітру.
Нагадаємо, цієї ночі через штром спрацювала автоматика захисту ліній електропередач і у чотирнадцяти областях України сталося знеструмлення 300 населених пунктів.
Як повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, зокрема, у Черкаській області без електрики залишився 91 населений пункт, у Житомирській - 47 н.

Сьогодні Кременчук може опинитися в зоны складних погодних умов. В прес-службі міськвиконкому повідомили, що на місто насувається сильний дощ зі шквалистими поривами вітру. Нагадаємо, цієї ночі через штром спрацювала автоматика захисту ліній електропередач і у чотирнадцяти областях України сталося знеструмлення 300 населених пунктів. Як повідомили у прес-службі Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, зокрема, у Черкаській області без електрики залишився 91 населений пункт, у Житомирській - 47 н.п., Миколаївській - 33 н.п., Кіровоградській - 25 н.п., Київській - 19 н.п., Хмельницькій - 19 н.п., Рівненській - 16 н.п., Львівській - 11 н.п., Вінницькій - 9 н.п., Одеській - 8 н.п., Херсонській - 8 н.п., Полтавській - 7 н.п., Івано-Франківській - 6 н.п., Чернігівській - 1 н.п. До робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго. Координацію аварійно-відновлювальних робіт здійснюють оперативні групи Головних управлінь МНС в областях.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх