В Полтавській області до жнив не допустять працівників, які не пройшли навчання з охорони праці

2.07.2007, 16:07 Переглядів: 1 333
Про це заявив начальник територіального управління Держгірпромнагляду по Полтавській області Борис Галушко. За його словами, цього року у зернозбиральній кампаніїї Полтавщини візьмуть участь близько 10 тисяч працівників.
«Як правило, саме в період жнив, трапляється найбільша кількість нещасних випадків. Зважаючи на те, що в агропромисловому комплексі рівень травматизму один із найвищих у порівнянні з іншими галузями, контроль за цьогорічними жнивами буде жорстким.

Про це заявив начальник територіального управління Держгірпромнагляду по Полтавській області Борис Галушко. За його словами, цього року у зернозбиральній кампаніїї Полтавщини візьмуть участь близько 10 тисяч працівників. «Як правило, саме в період жнив, трапляється найбільша кількість нещасних випадків. Зважаючи на те, що в агропромисловому комплексі рівень травматизму один із найвищих у порівнянні з іншими галузями, контроль за цьогорічними жнивами буде жорстким. Особливу увагу інспектори приділяють відновленню електростартерного запуску. На Полтавщині зареєстровано близько 500 тракторів, що не мають електростартерного запуску. Жоден із них не повинен вийти в поле», - підкреслив Борис Галушко. Обов”язково перевірятимуть інспектори і місця відпочинку працівників на полях, а також місця, де проводитимуть заправку техніки.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх