До кінця 2007 року 100 збройних установок української армії будуть поставлені на платформи КрАЗів

2.07.2007, 19:07 Переглядів: 1 612
Про це журналістам, перебуваючи у Кременчуці, повідомив заступник начальника Генерального штабу генерал-майор Володимир Хижий.
За його словами, Міністерство оборони України розпочало спільно з Кременчуцьким автомобільним заводом процес модернізації артилерійських та ракетних установок.
Співпраця стосуватиметься заміни російських "Уралів" - шасі для "Смерчів" та "Ураганів" на українські. Шасі виготовлятимуть на Кременчуцькому автомобільному заводі спільно з КБ імені Морозова та Харківським танковим заводом імені Малишева.

Про це журналістам, перебуваючи у Кременчуці, повідомив заступник начальника Генерального штабу генерал-майор Володимир Хижий. За його словами, Міністерство оборони України розпочало спільно з Кременчуцьким автомобільним заводом процес модернізації артилерійських та ракетних установок. Співпраця стосуватиметься заміни російських 'Уралів' - шасі для 'Смерчів' та 'Ураганів' на українські. Шасі виготовлятимуть на Кременчуцькому автомобільному заводі спільно з КБ імені Морозова та Харківським танковим заводом імені Малишева. Перший крок до спільної праці з ХК 'АвтоКрАЗ' конструктори та виробники танків провели в Кременчуцы на День Конституції. З Харкова вони привезли експериментальні бронетранспортери ХКБМ та 'Дозор -Б', які представили під час автошоу 'КрАЗ 2007' на огляд мешканцям міста. У свою чергу, Кразівці презентували відновлений 'КрАЗ - Сибір' - єдиний екземпляр військової машини, колісної формули 8*8, яка за своїми зразками не має аналогів на пострадянському просторі.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх