40% допризовників не служать через стан здоров’я

3.07.2007, 19:07 Переглядів: 1 190
На щотижневій апаратній нараді, яку провів голова облдержадміністрації Валерій Асадчев, зокрема, йшлося про підсумки призову громадян на військову службу у квітні-травні 2007 року.

Весняний призов склав 1167 чоловік. З них 12,6% служать на території Полтавщини, решта – за її межами. Це стовідсоткове виконання областю завдання з відправки молодого поповнення у війська.

На щотижневій апаратній нараді, яку провів голова облдержадміністрації Валерій Асадчев, зокрема, йшлося про підсумки призову громадян на військову службу у квітні-травні 2007 року. Весняний призов склав 1167 чоловік. З них 12,6% служать на території Полтавщини, решта – за її межами. Це стовідсоткове виконання областю завдання з відправки молодого поповнення у війська. Проте є моменти, які викликають тривогу. Саме на них акцентувала на нараді заступник голови облдержадміністрації Надія Мякушко. Так, непокоїть стан здоров’я призовників. З цієї причини 40% юнаків наразі не йдуть служити. Ще Надія Мякушко вважає, що для багатьох дітей з неблагополучних сімей, дітей-сиріт армія часто дає шанс влаштуватись на роботу чи отримати житло. Тому центри соціальних служб, відділи молоді, інші структури, які складають допризовні комісії повинні виявляти таку молодь і пояснювати їй це. Робота ж названих вище комісій в районах області майже відсутня. --------------------------------- Наталя Очкань, управління інформації та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх