Порядок на Сорочинському ярмарку забезпечать 600 міліціонерів

5.07.2007, 23:07 Переглядів: 1 593
Управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області планує залучити близько 600 своїх співробітників для забезпечення правопорядку під час проведення Сорочинского ярмарку. Про це повідомив начальник Полтавського обласного управління міліції Михайло Вершняк
Крім того в облуправлінні МВС повідомили, що у випадку приїзду Президента Віктора Ющенко, близько 300 співробітників охорони будуть додатково притягнуті для його супроводу.
Більше 100 працівників Державної автоінспекції будуть контролювати під'їзні колії до ярмарку.
Нагадаємо, в 2007 році Сорочинський ярмарок відбудеться 14-19 серпня в с.

Управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області планує залучити близько 600 своїх співробітників для забезпечення правопорядку під час проведення Сорочинского ярмарку. Про це повідомив начальник Полтавського обласного управління міліції Михайло Вершняк Крім того в облуправлінні МВС повідомили, що у випадку приїзду Президента Віктора Ющенко, близько 300 співробітників охорони будуть додатково притягнуті для його супроводу. Більше 100 працівників Державної автоінспекції будуть контролювати під'їзні колії до ярмарку. Нагадаємо, в 2007 році Сорочинський ярмарок відбудеться 14-19 серпня в с. Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області. Як повідомлялося, в 2006 році охорону на ярмарку забезпечувало близько 600 правоохоронців. Ярмаркова площа становить більше 16 га. Щорічно Сорочинский ярмарок відвідує близько 1 млн. чоловік.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх