Укртранснафта готова підстрахувати Кременчуцький НПЗ

5.07.2007, 23:07 Переглядів: 1 770
У випадку відмови татарських акціонерів ЗАТ Укртатнафта поставляти нафту на Кременчуцький нафтопереробний завод, ВАТ Укртранснафта готова розгорнути Придніпровські магістральні нафтопроводи в реверсний режим для поставок нафти з морського нафтотерміналу Південный протягом 15 діб. Про це повідомив голова Правління ВАТ Укртранснафта Ігор Кирюшин. При цьому він додав, що на сьогодні в українських нафтопроводах перебуває 2,5 млн тонн нафти, які якщо буде потреба також можна використовувати для переробки.
У той же час Кирюшин виразив упевненість, що українські й татарські акціонери Укртатнафти дійдуть до взаєморозуміння навколо спірного пакета акцій компанії в розмірі 18,3%.

У випадку відмови татарських акціонерів ЗАТ Укртатнафта поставляти нафту на Кременчуцький нафтопереробний завод, ВАТ Укртранснафта готова розгорнути Придніпровські магістральні нафтопроводи в реверсний режим для поставок нафти з морського нафтотерміналу Південный протягом 15 діб. Про це повідомив голова Правління ВАТ Укртранснафта Ігор Кирюшин. При цьому він додав, що на сьогодні в українських нафтопроводах перебуває 2,5 млн тонн нафти, які якщо буде потреба також можна використовувати для переробки. У той же час Кирюшин виразив упевненість, що українські й татарські акціонери Укртатнафти дійдуть до взаєморозуміння навколо спірного пакета акцій компанії в розмірі 18,3%. Також він відзначив, що Укртранснафта неодноразово намагалася задіяти потужності Укртатнафти для переробки нафти на нафтопродукти в рамках формування стабілізаційного резерву нафти та нафтопродуктів. Однак Укртатнафта відмовилася брати участь у цьому.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх