З початку року на підприємствах Полтавської області загинуло 11 працівників, проти 6 за перше півріччя минулого року.

6.07.2007, 13:07 Переглядів: 1 379
З початку року на підприємствах Полтавської області загинуло 11 працівників, проти 6 за перше півріччя минулого року.
Про це журналістам сповістив начальник територіального управління Держгірпромнагляду по Полтавській області Борис Галушко.
За його словами, зріс як смертельний так і загальний виробничий травматизм. За 6 місяців цього року виробничі травми на підприємствах отримали 218 працівників(проти 182 за аналогічний період минулого року).

З початку року на підприємствах Полтавської області загинуло 11 працівників, проти 6 за перше півріччя минулого року. Про це журналістам сповістив начальник територіального управління Держгірпромнагляду по Полтавській області Борис Галушко. За його словами, зріс як смертельний так і загальний виробничий травматизм. За 6 місяців цього року виробничі травми на підприємствах отримали 218 працівників(проти 182 за аналогічний період минулого року). 4 смертельних нещасних випадків з 11 трапилися в Кременчуці. Ріст загального травматизму відмічено в машинобудуванні, будівництві, енергетиці, СКС, АПК. Ріст смертельного травматизму зареєстровано в таких галузях нагляду - нерудна промисловість, енергетика, хімічна промисловість, нафтогазовидобувна, транспорт, ЖКГ, АПК. Нещасні смертельні випадки у першому півріччі 2007 року трапилися внаслідок - падіння потерпілих з висоти - 3 випадки, в наслідок дії підвищених температур - 2 випадки та інші. «Основними причинами смертельного і загального травматизму залишається порушення трудової і виробничої дисципліни, недоліки під час навчання безпечним прийомам праці, незадовільне функціонування системи управління охороною праці, недостатній контроль з боку посадових осіб за діями працівників, не використання засобів індивідуального захисту(через їх відсутність), порушення вимог безпеки під час експлуатації машин та механізмів»,-заявив Борис Галушко.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх