Миргород та польське місто Згожельц підписали угоду про партнерство та співпрацю

9.07.2007, 10:07 Переглядів: 1 648
За словами представника міськвиконкому, керівники двох міст, Олександр Паутов та Рафал Гроніч, уклали Угоду про партнерство та співпрацю, яка буде різносторонньою: вона передбачає обмін делегаціями, спеціалістами, спортивними командами та ін.
«Згідно цієї угоди, у вересні 2007 року, миргородські перукарі поїдуть до Згожельця і пройдуть там стажування. Наступними кроками буде співпраця у сфері підприємництва, культури і спорту, і, звичайно, між інвесторами Миргорода та Згожельця»,-заявив представник міськвиконкому.
За його словами, угода підписана в рамках проекту «Налагодження співпраці між діловими колами українських і польських міст – реальне впровадження стратегічного партнерства Польщі та України».

За словами представника міськвиконкому, керівники двох міст, Олександр Паутов та Рафал Гроніч, уклали Угоду про партнерство та співпрацю, яка буде різносторонньою: вона передбачає обмін делегаціями, спеціалістами, спортивними командами та ін. «Згідно цієї угоди, у вересні 2007 року, миргородські перукарі поїдуть до Згожельця і пройдуть там стажування. Наступними кроками буде співпраця у сфері підприємництва, культури і спорту, і, звичайно, між інвесторами Миргорода та Згожельця»,-заявив представник міськвиконкому. За його словами, угода підписана в рамках проекту «Налагодження співпраці між діловими колами українських і польських міст – реальне впровадження стратегічного партнерства Польщі та України». Нагадаємо, що співпраця між цими двома містами почалася ще у 2004 році, коли Миргород було включено до проекту «Налагодження співпраці між діловими колами українських і польських міст – реальне впровадження стратегічного пратнерства Польщі та України». 29 червня 2005 року у Миргороді було проведено коопераціну біржу за участю представників місцевої влади і керівників підприємницьких структур Миргорода та Згожельця. Під час цього владно-підприємницького форуму відбулося знайомство керівників двох міст, визначення взаємовигідних напрямів співпраці між органами місцевого самоврядвання та діловими колами Миргорода і Згожельця. А через 3 місяці, 2-3 жовтня 2005 року, було здійснено офіційний візит делегації міста Миргорода до Згожельця. Після місцевих виборів у Польщі бургомістром Згожельця став пан Рафал Гроніч. Нова міська влада польського міста вирішила поглибити співпрацю з Миргородом і встановити з ним партнерські відносини.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх