Десятого липня шестеро молодиків на Молодіжному вибили двері у квартирі на Молодіжному й побили господарів, у тому числі й 76-річну бабусю.

11.07.2007, 13:07 Переглядів: 1 323
Вночі десятого липня мешканця Молодіжного біля його власного під’їзду перестріла компанія з шести підлітків. Вони вирішили спровакувати чоловіка на сварку й «кинули» в його бік щось образливе. Чоловік, не зупиняючись, мовчки пішов повз них у під’їзд. Озирнувшись, він побачив, як уся ватага попрямувала слідом.

Вночі десятого липня мешканця Молодіжного біля його власного під’їзду перестріла компанія з шести підлітків. Вони вирішили спровакувати чоловіка на сварку й «кинули» в його бік щось образливе. Чоловік, не зупиняючись, мовчки пішов повз них у під’їзд. Озирнувшись, він побачив, як уся ватага попрямувала слідом. Не передчуваючи нічого доброго, він кинувся до своєї квартири. Але навіть те, що він устиг зачинити двері перед носами переслідувачів, його не врятувало.

«Молодики просто висадили двері у квартиру й почали бити господаря та 76-річну бабусю, що живе з ним, – розповідає прес-офіцер Кременчуцького міського управління міліції Анна Волювач. – Під час бійки господар схопив металевий предмет та завдав одному з нападників поранення». Коли весрстався номер, то особи п’ятьох нападників уже були встановлені. Всі вони – 18-19-річні хлопці. Причини нападу та інші обставини з’ясовує слідство.


 
Автор: konstantinov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх