Інваліди отримали комп’ютери

11.07.2007, 17:07 Переглядів: 2 121
Для Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” один з липневих днів став святковим. 8 комп’ютерів передали людям з особливими потребами представники обласних громадських організацій “Молодий Народний Рух” та “Молода Просвіта”.
“Раніше техніка деякий час служила реабілітаційному товариству інвалідів “Айріс”, - розповів голова “Молодого Народного Руху” Євген Янкевич, - та ця організація припинила своє існування, і у нас виникла ідея підремонтувати та передати комп’ютери тим, хто найбільше їх потребує”.
Організатори акції переконані, що за людськими та християнськими чеснотами слід турбуватись про тих, хто в чомусь слабший.

Для Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації інвалідів “Союз організацій інвалідів України” один з липневих днів став святковим. 8 комп’ютерів передали людям з особливими потребами представники обласних громадських організацій “Молодий Народний Рух” та “Молода Просвіта”. “Раніше техніка деякий час служила реабілітаційному товариству інвалідів “Айріс”, - розповів голова “Молодого Народного Руху” Євген Янкевич, - та ця організація припинила своє існування, і у нас виникла ідея підремонтувати та передати комп’ютери тим, хто найбільше їх потребує”. Організатори акції переконані, що за людськими та християнськими чеснотами слід турбуватись про тих, хто в чомусь слабший. А така допомога, як доступ до інтернету, освоєння тих чи інших комп’ютерних програм – один з кроків задля реабілітації і соціалізації людей з обмеженими можливостями. Як повідомив голова Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації інвалідів “ Союз організацій інвалідів України” Сергій Чумак, акції такого масштабу, на жаль, відбуваються не часто. А організація вже майже вісім років має свій сайт в інтернеті. Тож тепер його користувачів стане більше. ---------------------------------- Наталія Очкань, управління інформації та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх