Зламана челюсть і порушена кримінальна справа – результат вечірньої гулянки молодих розбишак

17.07.2007, 10:07 Переглядів: 1 703
Літні канікули – це не тільки час для активного відпочинку молоді, а, як виявляється, подекуди і небезпечних розваг. Приміром, у селі, доки батьки невтомно жнивують цьогорічні врожаї, їхні чади розважаються у будь-які способи, не задумуючись над наслідками та тим, що подекуди зовсім недитячі ігри перетворюються у кримінальні справи, приводи у міліцію та встановлення на облік правоохоронної структури.
За 16-річним Романом (ім’я змінене) вже давно спостерігали і друзі, і сусіди, і міліція, адже вдача хлопця задирикувата, та й вихованням дитини займається тільки бабуся. Батько помер, а мати на постійних заробітках у Росії.

Літні канікули – це не тільки час для активного відпочинку молоді, а, як виявляється, подекуди і небезпечних розваг. Приміром, у селі, доки батьки невтомно жнивують цьогорічні врожаї, їхні чади розважаються у будь-які способи, не задумуючись над наслідками та тим, що подекуди зовсім недитячі ігри перетворюються у кримінальні справи, приводи у міліцію та встановлення на облік правоохоронної структури. За 16-річним Романом (ім’я змінене) вже давно спостерігали і друзі, і сусіди, і міліція, адже вдача хлопця задирикувата, та й вихованням дитини займається тільки бабуся. Батько помер, а мати на постійних заробітках у Росії. Сильної статури, симпатичне хлоп’я, похнюпившись та опустивши голову, уже вкотре сидів у кабінеті оперативника і мовчав. Його знову викликали у міліцію аби він остаточно пояснив усі перипетії того вечора. Хлопець, намагаючись щось сказати, замовкав, бо вже зранку «піддата» матуся закривала йому рота і говорила, що без адвоката – ні пари з вуст. Потім по черзі запрошували свідків та товаришів Романа. Усі в один голос стверджували, що Рома тоді добряче випив і йому заманулося поїхати покататися по сусіднім селам. На сучасному мопеді двоє друзів заїхали у село Бабайка, де зібралася компанія хлопців та дівчат. Молодь сиділа на лавці біля одного з дворищ, коли вояжери почали світити фарами в очі, то дівчата зробили зауваження непроханим гостям. Романа це дуже зачепило. Він підбіг до того, хто перший сидів на лавці, схопив за одяг і почав гемселити. На спроби відтягнути чи бодай якось зарадити цій бійці Роман відганяв усіх. Його товариш, з яким він приїхав, навіть не спробував припинити друга, адже говорить, що знає його добре і міг би сам отримати «на горіхи». Володимир Хлівний, оперуповноважений кримінальної міліції у справах неповнолітніх Карлівського РВ говорить, що в результаті нанесених тілесних ушкоджень 16-річний потерпілий отримав перелом нижньої челюсті з правого та лівого боку. За даним фактом порушена кримінальна справа за ст.. 122.ч.1 – спричинення тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості. -------------------------------------- Яна Холодна Інспектор ЦЗГ УМВС України в Полтавській області



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх