Зустріч з польськими підприємцями з Куявсько-Поморського воєводства

18.07.2007, 18:07 Переглядів: 1 345
Сьогодні на ВАТ "Укрспецбуд" відбулась зустріч Президента АСМБР Андрія Мельника та Першого віце-президента АСМБР Костянтина Брижахи з підприємцями з Куявсько-Поморського воєводства (м. Бидгощь, Польща).

Польські підприємці Яцек Гендерка, власник фірми "Producent styropianu "Genderka" та Ромуальд Жуйко, співвласник фірми "Eqielnie Polskie Sp.z o.

Сьогодні на ВАТ 'Укрспецбуд' відбулась зустріч Президента АСМБР Андрія Мельника та Першого віце-президента АСМБР Костянтина Брижахи з підприємцями з Куявсько-Поморського воєводства (м. Бидгощь, Польща). Польські підприємці Яцек Гендерка, власник фірми 'Producent styropianu 'Genderka' та Ромуальд Жуйко, співвласник фірми 'Eqielnie Polskie Sp.z o.o.' спільно з Головою правління ЗАТ 'Укрспецбуд' Олександром Бриковим на протязі чотирьох років плідно співпрацюють. Спільними зусиллями в Україні вже збудовано два заводи по виробництву будівельних матеріалів, в планах будівництво нових підприємств з широким асортиментом будівельної продукції, яка сьогодні необхідна українським будівельникам. Одно з цих двох виробництв почало працювати в Кременчуці. Познайомились ці бізнесмени, які сьогодні є партнерами, в 2003 році під час проведення Форуму балтійських ринків (м. Миколайки, Польща) співорганізатором якого Асоціація сприяння міжнародному бізнесу та розвитку виступала декілька років поспіль. Президент АСМБР Андрій Мельник назвав співпрацю між ЗАТ 'Укрспецбуд' та польськими партнерами великим успіхом на польсько-українському діловому векторі, тим більше, враховуючи двосторонню зацікавленість розвивати співробітництво між Куявсько-Поморським воєводством та Полтавською областю. Зустріч відбулась напередодні 11- річчя діяльності АСМБР.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх