Офіційне відкриття Національного Сорочинського ярмарку заплановане на 15 серпня

19.07.2007, 19:07 Переглядів: 1 551
Офіційне відкриття Національного Сорочинського ярмарку заплановане на 15 серпня об 11 годині.
Про це повідомила керівник проекту „Сорочинський ярмарок” Світлана Свищева.
За її словами, з 14 по 19 серпня 2007 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться Національний Сорочинський ярмарок.
Підготовка та проведення заходу здійснюється за підтримки Міністерства культури і туризму України та Полтавської обласної державної адміністрації.

Офіційне відкриття Національного Сорочинського ярмарку заплановане на 15 серпня об 11 годині. Про це повідомила керівник проекту „Сорочинський ярмарок” Світлана Свищева. За її словами, з 14 по 19 серпня 2007 року в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться Національний Сорочинський ярмарок. Підготовка та проведення заходу здійснюється за підтримки Міністерства культури і туризму України та Полтавської обласної державної адміністрації. Цьогорічний ярмарок, як і попередній, є складовою великої комплексної програми підготовки до святкування 200-річчя від дня народження М.В. Гоголя. «Новий ярмарковий сезон знову порадує не лише збереженням традицій, але і новинками в культурно-мистецькій і діловій програмі та в порядку проведення ярмарку. Змінено театралізоване свято відкриття ярмарку та кожного ярмаркового дня окремо. Продовжується Всеукраїнський конкурс фольклорних колективів у рамках фестивалю народної творчості на Національному Сорочинському ярмарку»,-заявила Світлана Свищева. Зазнає змін і ярмаркове поле. Воно прикрашається і додатково облаштовується. Перебудовується прес-центр ярмарку. Зростає число бажаючих стати учасниками заходу. В порівнянні з відповідним періодом минулого року їх кількість зросла в середньому на 10% по всіх категоріях. Продовжують надходити заявки на участь у заході і від представників засобів масової інформації та культурно-мистецьких колективів.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх