Пам"ятника ДАІшнику у Комсомольську не буде

23.07.2007, 12:07 Переглядів: 1 660
Міськвиконком Комсомольска Полтавської області скасував своє попереднє рішення увічнити образ рядового постового співробітника ДАІ й відмовився встановлювати пам'ятник інспектору.

Про це журналістам повідомив скульптор виготовленого під замовлення пам'ятника Олег Рябо з посиланням на відмову органів виконавчої влади міста.

"У влади Комсомольска немає місця в місті для мого пам'ятника", - сказав Рябо.

За його даними, у мерію подзвонили з обласного управління ДАІ й попросили не ганьбити образ дорожнього постового.

Міськвиконком Комсомольска Полтавської області скасував своє попереднє рішення увічнити образ рядового постового співробітника ДАІ й відмовився встановлювати пам'ятник інспектору. Про це журналістам повідомив скульптор виготовленого під замовлення пам'ятника Олег Рябо з посиланням на відмову органів виконавчої влади міста. 'У влади Комсомольска немає місця в місті для мого пам'ятника', - сказав Рябо. За його даними, у мерію подзвонили з обласного управління ДАІ й попросили не ганьбити образ дорожнього постового. Зараз скульптор почав шукати покупця для свого монумента й планує його продати за 20 тис. гривень. Скульптор уточнив, що створив пам'ятник у натуральну величину на основі реального персонажа, його інспектор ДАІ має колоритні (пишні) форми, на кашкеті напис 'ДАЙ', на грудях - орден 'Дають - бери'. Як повідомляло агентство, Комсомольск Полтавської області вирішив встановити пам'ятник інспекторові ДАІ. Однак невідомі проникнули в майстерню скульптора й намагалися розбити створений ним пам'ятник. Скульптор звернувся із заявою в прокуратуру із проханням розслідувати подію й не виключив, що 'хуліганами' можуть виявитися колеги увічненого ним інспектора. Полтавська область славиться своїми незвичайними монументами, зокрема, раніше в Комсомольску було відкрито пам'ятник бабусі, яка торгує насінням, а в Кременчуці наприкінці вересня 2006 року було відкрито пам'ятник сантехникові. Інформаційне агентство 'Українські Новини'



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх