Посол Республіки Білорусь зацікавлений у співробітництві з АСМБР

24.07.2007, 20:07 Переглядів: 1 388
Як повідомляється в офіційному листі Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Білорусь в Україні Його Високоповажності пана Валентина величка до АСМБР, Посольство підтримує проведення у 2007-2008 навчальному році вікторини - конкурсу рефератів з історії, географії, економіки та культури Республіки Білорусь.

Посольство має наміри сприяти встановленню дружніх та партнерських відносин між Мінським суворовським училищем та Полтавським обласним ліцеєм з посиленною військовою та фізичною підготовкою.

Посольство також виявило свою зацікавленність і в питаннях співпраці в напрямку сприяння розвитку білорусько-українських торгово-економічних відносин на рівні регіонів за участю АСМБР..

Як повідомляється в офіційному листі Надзвичайного та Повноважного Посла Республіки Білорусь в Україні Його Високоповажності пана Валентина величка до АСМБР, Посольство підтримує проведення у 2007-2008 навчальному році вікторини - конкурсу рефератів з історії, географії, економіки та культури Республіки Білорусь. Посольство має наміри сприяти встановленню дружніх та партнерських відносин між Мінським суворовським училищем та Полтавським обласним ліцеєм з посиленною військовою та фізичною підготовкою. Посольство також виявило свою зацікавленність і в питаннях співпраці в напрямку сприяння розвитку білорусько-українських торгово-економічних відносин на рівні регіонів за участю АСМБР.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх