В шкільних бібліотеках та класах історії кременчуцьких шкіл з’являться інформаційні куточки з історії козацтва

25.07.2007, 11:07 Переглядів: 1 557
АСМБР та Кременчуцький курень Міжнародної громадської організації «Козацтво Запорозьке» за підтримки Верховного отамана України та Діаспори, Гетьмана МГО «Козацтво Запорозьке» Дмитра Сагайдака розпочинають спільний проект по організації в шкільних бібліотеках та класах історії кременчуцьких шкіл інформаційних куточків з історії козацтва в Україні.

Кременчуцький курінь МГО «Козацтво Запорозьке» та АСМБР спільно готують підборку інформаційних матеріалів, присвячених козацькій тематиці. Після відкриття та облаштування таких куточків, керівники Кременчуцького куреню МГО «Козацтво Запорозьке» та АСМБР спільно з представниками МУО (міським методкабінетом) оглянуть ці куточки, визначать найкращі та внесуть Верховному отаману України та Діаспори, Гетьману МГО «Козацтво Запорозьке» представлення для нагородження найкращих заохочувальними призами та грамотами..

АСМБР та Кременчуцький курень Міжнародної громадської організації «Козацтво Запорозьке» за підтримки Верховного отамана України та Діаспори, Гетьмана МГО «Козацтво Запорозьке» Дмитра Сагайдака розпочинають спільний проект по організації в шкільних бібліотеках та класах історії кременчуцьких шкіл інформаційних куточків з історії козацтва в Україні. Кременчуцький курінь МГО «Козацтво Запорозьке» та АСМБР спільно готують підборку інформаційних матеріалів, присвячених козацькій тематиці. Після відкриття та облаштування таких куточків, керівники Кременчуцького куреню МГО «Козацтво Запорозьке» та АСМБР спільно з представниками МУО (міським методкабінетом) оглянуть ці куточки, визначать найкращі та внесуть Верховному отаману України та Діаспори, Гетьману МГО «Козацтво Запорозьке» представлення для нагородження найкращих заохочувальними призами та грамотами.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх