Новостворена юнацька команда ФК „Полтава” провела свою першу гру з донецьким „Олімпіком”. Результати розчарували полтавських уболівальни

27.07.2007, 13:07 Переглядів: 1 811
Вчора новостворена юнацька команда ФК „Полтава” провела свою першу гру з донецьким „Олімпіком”. Результати розчарували полтавських уболівальників: 6:0. Головний консультант клубу Віктор Пожечевський зазначив, що хоча капітан Михайло Бондаренко майже забив гол супротивникам, і хоча було 2 виходи один на один, перший тайм закінчився з рахунком 0:1 не на нашу користь. Проте, увесь особовий склад отримав можливість показати себе в дії – хто чого вартий як гравець.

Вчора новостворена юнацька команда ФК „Полтава” провела свою першу гру з донецьким „Олімпіком”. Результати розчарували полтавських уболівальників: 6:0. Головний консультант клубу Віктор Пожечевський зазначив, що хоча капітан Михайло Бондаренко майже забив гол супротивникам, і хоча було 2 виходи один на один, перший тайм закінчився з рахунком 0:1 не на нашу користь. Проте, увесь особовий склад отримав можливість показати себе в дії – хто чого вартий як гравець. Було здійснено 7 замін. Тож тепер слід очікувати, що в наступних боях кожен отримає ту ділянку футбольного поля, на якій буде незамінним. До речі, наступний бій ФК „Полтава” з „Кременем” (Кременчук) відбудеться цієї неділі, 29 липня, о 17.45 на стадіоні „Локомотив”. Запрошуємо всіх бажаючих. Вхід вільний.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх