В облдержадміністрації обговорюють соціальні ініціативи Президента України

27.07.2007, 13:07 Переглядів: 1 742
Соціальні ініціативи Президента України – така тема наради, яка відбулася в облдержадміністрації. Керівникам структурних підрозділів ОДА та головам РДА прокоментував ініціативи Президента України перший заступник голови облдержадміністрації Іван Близнюк.
Президент запропонував дев’ять ініціатив, що мають на меті забезпечити гідне життя громадян. А саме: підвищення мінімальної заробітної платні, єдина тарифна сітка оплати праці для працівників установ освіти, культури, охорони здоров’я, науки тощо, підтримка сільської інтелігенції, підвищення рівня грошового забезпечення військовослужбовців строкової служби у 2 рази, запровадження збільшених розмірів допомоги при народженні другої і наступних дітей до 15 тис.

Соціальні ініціативи Президента України – така тема наради, яка відбулася в облдержадміністрації. Керівникам структурних підрозділів ОДА та головам РДА прокоментував ініціативи Президента України перший заступник голови облдержадміністрації Іван Близнюк. Президент запропонував дев’ять ініціатив, що мають на меті забезпечити гідне життя громадян. А саме: підвищення мінімальної заробітної платні, єдина тарифна сітка оплати праці для працівників установ освіти, культури, охорони здоров’я, науки тощо, підтримка сільської інтелігенції, підвищення рівня грошового забезпечення військовослужбовців строкової служби у 2 рази, запровадження збільшених розмірів допомоги при народженні другої і наступних дітей до 15 тис. гривень, підвищення розміру допомоги на дітей багатодітних сімей, встановлення для сиріт-студентів вищих навчальних закладів, учнів профтехучилищ підвищених стипендій на рівні двох прожиткових мінімумів, підвищення трудових пенсій за рахунок збільшення коефіцієнта страхового стажу з 1 до 1,35%, забезпечення кожного фельдшерсько-акушерського пункту або сільської медичної амбулаторії щонайменше одним легковим автомобілем для надання швидкої допомоги. Іван Близнюк зобов’язав голів райдержадміністрацій та керівників структурних підрозділів облдержадміністрації провести відповідну роботу щодо роз’яснення ініціатив Президента у районах. Крім того учасники наради обговорили стан підготовки до святкування 70-ї річниці Полтавської області. Зазначалося, що продукція, яка виготовляється в області, міститиме на етикетках ювілейний логотип, затверджений оргкомітетом. Буде виготовлено вісім видів календариків з краєвидами області. Розробляється макет біг-бордів та визначається місце їх розташування. Завершується створення тематичного фільму. ---------------------------------- Яніна Кравченко, прес-центр управління інформації та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх