У "Зоряному" встановлено скриньку мера

30.07.2007, 13:07 Переглядів: 1 603
У 2007 році близько 5 тисяч юних кременчужан мають змогу відпочити в 5 заміських дитячих оздоровчих закладів: "Зоряний" (виконком міської ради), "Сонячний" (АТ "Укртатнафта" ), "Супутник" (виконком Автозаводської районної ради), "Енергетик" (ВАТ "Полтаваобленерго"), "Чайка" (ВАТ " Кредмаш").

У позаміському оздоровчому таборі «Зоряний» завершилась друга табірна зміна, педагогічний колектив зробив все можливе, що відпочинок кременчуцьких дітлахів був цікавим і змістовним. Щоб з перших вуст дізнатися як юним кременчужанам відпочивається у комунальному таборі Кременчуцької міської ради, у «Зоряному» було встановлено скриньку мера. Табористи досить активно взяли участь у спілкуванні з міським головою, М.

У 2007 році близько 5 тисяч юних кременчужан мають змогу відпочити в 5 заміських дитячих оздоровчих закладів: 'Зоряний' (виконком міської ради), 'Сонячний' (АТ 'Укртатнафта' ), 'Супутник' (виконком Автозаводської районної ради), 'Енергетик' (ВАТ 'Полтаваобленерго'), 'Чайка' (ВАТ ' Кредмаш'). У позаміському оздоровчому таборі «Зоряний» завершилась друга табірна зміна, педагогічний колектив зробив все можливе, що відпочинок кременчуцьких дітлахів був цікавим і змістовним. Щоб з перших вуст дізнатися як юним кременчужанам відпочивається у комунальному таборі Кременчуцької міської ради, у «Зоряному» було встановлено скриньку мера. Табористи досить активно взяли участь у спілкуванні з міським головою, М.В. Глухов отримав більше 70 записок з прохання відкрити у таборі комп'ютерний клуб, встановити тенісний корт, зробити басейн. Діти просять також придбати для них побільше настільних ігор, велосипедів, в кожному корпусі встановити телевізори, подовжити роботу дискотек та урізноманітнити вибір кінофільмів, які демонструються у клубі. Ну і, звичайно ж, всі дітлахи мріють про те, щоб морозивом їх годували щоденно. Варто зазначити, що кожного року у «Зоряному» з'являється щось новеньке. Так у 2007 році для оздоровчого табору було придбано мультимедійну установку з проектором для демонстрації фільмів та проведення дискотек. Враховуючи численні прохання табористів, міський голова М.В. Глухов дав завдання відповідним службам міськвиконкому відпрацювати питання щодо можливості будівництва у позаміському оздоровчому таборі «Зорняий» басейну.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх