Валерій Асадчев привітав хліборобів Шишаччини із завершенням жнив

31.07.2007, 22:07 Переглядів: 1 426
У вітальній телеграмі голові Шишацької районної державної адміністрації Миколі Островерхому та голові Шишацької районної ради Олександру Дзюбі зокрема говориться:
„Щиро вітаю хліборобів Шишаччини із успішним завершенням збирання урожаю ранніх зернових.
Ваш коровай вагою в 44 тисячі тонн – яскраве свідчення високого професіоналізму, організованості, самовідданої праці в найскладніших погодних умовах.
Хай і надалі рясно колосяться Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші задуми та сподівання, а природні стихійні лиха обходять стороною.
Бажаю всьому хліборобському колективу району великого людського щастя, родинного благополуччя, достатку в оселях, а невтомна праця нехай вінчається значними здобутками.

У вітальній телеграмі голові Шишацької районної державної адміністрації Миколі Островерхому та голові Шишацької районної ради Олександру Дзюбі зокрема говориться: „Щиро вітаю хліборобів Шишаччини із успішним завершенням збирання урожаю ранніх зернових. Ваш коровай вагою в 44 тисячі тонн – яскраве свідчення високого професіоналізму, організованості, самовідданої праці в найскладніших погодних умовах. Хай і надалі рясно колосяться Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші задуми та сподівання, а природні стихійні лиха обходять стороною. Бажаю всьому хліборобському колективу району великого людського щастя, родинного благополуччя, достатку в оселях, а невтомна праця нехай вінчається значними здобутками. Голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ”. Нагадаємо, шишацькі аграрії не тільки першими на Полтавщині зібрали ранні зернові та зернобобові, а й завершили жнива з найкращими показниками в області. Урожайність названих культур у цьому районі – 36,2 центнера з гектара. Прес-служба облдержадміністрації



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх