Захисників прав споживачів можуть виселити

2.08.2007, 17:08 Переглядів: 1 242
Захисники прав споживачів потрапили у немилість до мера  і тепер їх погрожують виселити із приміщення, що на вулиці 1905 року, яке вони займають зараз. Міський голова Микола Глухов образився на те, що вони нехтують нарадами у мерії. Він пообіцяв негайно сповістити обласне керівництво захисників прав споживачів про поведінку їхніх підлеглих. Мер неодноразово вимагав від керівника віділу Наталі Міхно відвідувати апаратну нараду у виконкомі, однак на останніх двох нарадах вона не з’явилася.

Захисники прав споживачів потрапили у немилість до мера  і тепер їх погрожують виселити із приміщення, що на вулиці 1905 року, яке вони займають зараз. Міський голова Микола Глухов образився на те, що вони нехтують нарадами у мерії. Він пообіцяв негайно сповістити обласне керівництво захисників прав споживачів про поведінку їхніх підлеглих. Мер неодноразово вимагав від керівника віділу Наталі Міхно відвідувати апаратну нараду у виконкомі, однак на останніх двох нарадах вона не з’явилася. «Забрати у них приміщення у центрі міста і надані їм меблі та техніку», – спересердя наказав мер.
Сама Наталя Міхно каже, що не відвідує наради через те, що тимчасово виконує обов’язки начальника облуправління захисту прав споживачів і перебуває у Полтаві. «Графік роботи просто шалений. Починаємо працювати з 7 ранку і закінчуємо о 22-ій. Про те, що я зараз у Полтаві, попереджала представників влади», – каже пані Міхно.
Як видно, конфлікт виник на порожньому місці. Залишається сподіватися,  що заява про приміщення несерйозна. Інакше від мерського гніву постраждають не стільки посадовці, скільки споживачі-скаржники.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх