Кременчуцьких журналістів не впустили на засідання сесії Автозаводської райради

8.08.2007, 00:08 Переглядів: 1 461
Голова райради Володимир Коваленко аргументував такий крок районної влади зміною в регламенті, відповідно до якого кількість присутніх на сесії обмежується кількістю сидячих місць у залі після нещодавно проведеного ремонту а також відсутністю завчасно оформленої акредитації. При вході в зал журналістів зустріла охорона, що не пропускала разом із працівниками виконкому журналістів.


Міліція в конфлікт не втручалася.У сесійному залі за журналістів заступився віце-мер Кременчука Василь Хоменко, однак його ініціативу впустити журналістів до залу засідань, як це було завжди, голова райвиконкому не підтримав.

Голова райради Володимир Коваленко аргументував такий крок районної влади зміною в регламенті, відповідно до якого кількість присутніх на сесії обмежується кількістю сидячих місць у залі після нещодавно проведеного ремонту а також відсутністю завчасно оформленої акредитації. При вході в зал журналістів зустріла охорона, що не пропускала разом із працівниками виконкому журналістів. Міліція в конфлікт не втручалася.У сесійному залі за журналістів заступився віце-мер Кременчука Василь Хоменко, однак його ініціативу впустити журналістів до залу засідань, як це було завжди, голова райвиконкому не підтримав. «Акредитацію на сесію ми ніколи не оформляли. Завжди в зал нас запускали без проблем. Цього разу нас не впустили. Якщо необхідно оформляти акредитацію, так чому нас не попереджали заздалегідь? Сьогодні наші звертання до керівництва районної влади успіхом не увінчалися. Журналісти вирішили звернутися до прокуратури міста, щоб вона дала правову оцінку тому, що відбувається»,- заявив випускаючий редактор газети «Кременчуцький Телеграф» Олег Булашев. До речі, серед питань, які розглянули цього дня депутати продаж комунального майна.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх