Мешканці проти стоянки. Серія 2

9.08.2007, 17:08 Переглядів: 1 475
У минулому номері «Телеграфа» ми друкували статтю «Через аварію дитина потрапила під колеса». У ній зазначалось, що люди протестують проти розбудови автостоянки біля їхніх будинків.  Дехто з місцевих мешканців твердить, що на місці заїзду до автостоянки машина збила маленьку дівчинку. «ТелеграфЪ» поспілкувався із хазяїном автостоянки.

У минулому номері «Телеграфа» ми друкували статтю «Через аварію дитина потрапила під колеса». У ній зазначалось, що люди протестують проти розбудови автостоянки біля їхніх будинків.  Дехто з місцевих мешканців твердить, що на місці заїзду до автостоянки машина збила маленьку дівчинку. «ТелеграфЪ» поспілкувався із хазяїном автостоянки. Він каже, що місцеві мешканці на нього наговорили. «Аварія сталась зовсім не на заїзді до автостоянки, а метрів за 10 від неї – каже Костянтин Терещенко. «Я сама була свідком цього випадку, – додає дружина Ольга. – Дівчинка перебігала дорогу. Машина, що їхала по вулиці, зачепила її дзеркалом. Водій спробував поїхати з місця пригоди, але ми почали на нього кричати, він залишився. Дівчинка сильно не забилась, від госпіталізації її рідні відмовились. Дитину відвезли додому». У ДАІ підтверджукють, що ДТП сталось не на заїзді до авто, а поблизу нього.
Поміж тим конфлікт між мешканцями та власниками автостоянки і досі триває. Мешканка, що звернулась до редакції із скаргою, каже: після виходу публікації їй побили вікна. «Я написала заяву до міліції, у якій зазначила, якщо надалі у мене щось трапиться, пов’язую це із діями господаря автостоянки». «Я вже не в тому віці, щоб займатись подібними речами і таким чином вирішувати проблеми. Побиті вікна зі мною не пов’язані», – у свою чергу коментує пан Терещенко.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх