Прощавай, Дружок!

17.08.2007, 12:08 Переглядів: 1 540
Живодери влаштували на вокзалі масовий розстріл цуценят.
Одного з цуценят звали Дружком. Він приблудився на вокзал місяці два тому. Проводжав пасажирів маршрутних таксі, підлещувався та випрошував їжу. У середу його розстріляли.

У середу, коли вже були підписані до друку обидві газети  видавничого дому «Приватна газета» – і «Для дому і сім’ї», і «ТелеграфЪ», у редакції пролунав телефонний дзвоник.  Дзвонив чоловік.  Він кричав у трубку і голос його зривався на істерику. А кричав він таке:
- Сьогодні, ось зараз, о 9.40, прямо біля маршрутки на Харків, на центральному кременчуцькому  залізничному  вокзалі  живодери розстріляли трьох цуценят! Я ще нічого не зрозумів, коли дитина закричала, як різана: «Мамуся, собачку убивають!» Дитині чотири рочки.  Як вона плакала!  У неї на очах  той ненормальний почав стріляти! Стрілами  якимись.  Ви б лише чули, як цуценя  те – вівчарик – скавучало!  Троє цуценят отам вмирали у конвульсіях на очах у дитини!  А людей скільки було – всі дивились.  Хіба таке можна робити?!
Звісно ж, таке робити не можна. Але спершу треба було перевірити, чи насправді хтось вчинив масовий розстріл собачат? Тож кореспондент «Телеграфа» поїхав на залізничний вокзал.  Вокзальні торговці та працівники маршрутних таксі підтвердили – було.  Хлопець-маршрутник сказав так: «Справді стріляли. Взагалі-то собак треба прибирати – заважають вони.  На пасажирів гавкають.  Але ж не так це робиться.  Скавучав цуцик дуже.  Аж слухати неприємно!»  Жінка, яка працює на залізничному вокзалі багато років, розповідаючи, знову розплакалась: «Ви розумієте, не можна таке бачити! Ці цуценята тут бігали, гралися, аж ось їх повбивали.  Ви б лише побачили, як у собачати  лапки викручувало – мабуть, якоюсь отрутою стріляли!»
Начальник центрального кременчуцького залізничного вокзалу Олена Володимирівна Ольшанська підтвердила, що, дійсно, у середу, о 9.40 - 9.50,  представники комунального підприємства «Місто і тварини» ліквідували бездомних собак на території вокзалу.  Залізниця має угоду з  КТП-1628 та  КП  «Місто і тварини»  на вивіз сміття та, паралельно, на знищення бродячих тварин.  Пані Ольшанська засвідчила, що неодноразово зверталась до КП «Місто і тварини» з проханням проводити знищення тварин о десятій вечора або о шостій ранку – у цей час і пасажирів мало, і тварини збираються в одному конкретному місці.  Але  на підприємстві їй пояснили, що «Місто і тварини» працює за графіком -  з 8.00 до 17.00.
Отже, ані кременчужанам, ані цуценятам не уникнути розстрілів за графіком – з 8.00 до 17.00.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх