Валерій Асадчев: „На Полтавщині збережений великий потенціал аграріїв, який вміє і знає, як працювати, і працює на добробут усієї України”

4.09.2007, 11:09 Переглядів: 1 452
Голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ привітав студентів Полтавської державної аграрної академії з Днем знань під час урочистостей з нагоди початку нового навчального року.
„Вам випадає велика місія – навчатися в вищому навчальному закладі, що розташований на теренах Полтавщини – провідної області в аграрній галузі держави, яка отримала високі оцінки від керівництва держави й зокрема Президента України Віктора ЮЩЕНКА за свою діяльність, - сказав під час урочистої промови голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ. - Тільки в цьому році, коли південні регіони зазнали серйозних втрат сільськогосподарської продукції, саме Полтавщина стала основною житницею України. Адже саме тут збережений великий потенціал аграріїв, який вміє і знає, як працювати, і працює на добробут усієї України.

Голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ привітав студентів Полтавської державної аграрної академії з Днем знань під час урочистостей з нагоди початку нового навчального року. „Вам випадає велика місія – навчатися в вищому навчальному закладі, що розташований на теренах Полтавщини – провідної області в аграрній галузі держави, яка отримала високі оцінки від керівництва держави й зокрема Президента України Віктора ЮЩЕНКА за свою діяльність, - сказав під час урочистої промови голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ. - Тільки в цьому році, коли південні регіони зазнали серйозних втрат сільськогосподарської продукції, саме Полтавщина стала основною житницею України. Адже саме тут збережений великий потенціал аграріїв, який вміє і знає, як працювати, і працює на добробут усієї України. І тому ваша місія – далі нести цей високо піднятий стяг полтавських аграріїв”. Валерій АСАДЧЕВ також відзначив, що сьогодні аграрна галузь бурхливо розвивається в різних напрямках, зокрема в рослинництві й тваринництві, технічно переоснащується, але існує й надзвичайно багато питань, які доведеться вирішувати і майбутнім поколінням аграріїв, зокрема нинішнім студентам. „Це стосується і питань, пов’язаних зі вступом України до Світової Організації Торгівлі, - продовжив думку Валерій АСАДЧЕВ. - Тому що найбільш конкурентною буде галузь сільськогосподарського виробництва. Сьогодні ми готуємо сільське господарство до серозної зовнішньої конкуренції, яка на нього чекатиме. Але тут потрібні нові підходи, нові технології, нове мислення. І ми покладаємо на полтавську аграрну академію великі надії в тому, що її стіни залишатимуть кваліфіковані спеціалісти, які працюватимуть на благо прекрасної полтавської землі й усієї України”.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх