Кожен мешканець Полтавщини в день ювілею області повинен відчути свято

5.09.2007, 13:09 Переглядів: 1 294
До 70-ї річниці утворення області заплановано провести чимало заходів. Вони відбудуться не лише в Полтаві, а й в усіх районних центрах та селах, адже кожен мешканець Полтавщини повинен відчути свято, саме на це звертав увагу голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ.
Тож учасники засідання оргкомітету, який очолює перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК, підбивали підсумки підготовки до святкування ювілею області. У населених пунктах районів святкові заходи повинні відбутися до 22 вересня, а безпосередньо в день ювілею області у Полтаві відбудеться ряд заходів, зокрема офіційний прийом делегацій у Краєзнавчому музеї, покладання квітів до пам’ятника Тарасу ШЕВЧЕНКУ, відвідування виставок квітів, фестивалю хліба, меду та солодощів, що відбудуться на вулиці Жовтневій у центрі Полтави.

До 70-ї річниці утворення області заплановано провести чимало заходів. Вони відбудуться не лише в Полтаві, а й в усіх районних центрах та селах, адже кожен мешканець Полтавщини повинен відчути свято, саме на це звертав увагу голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ. Тож учасники засідання оргкомітету, який очолює перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК, підбивали підсумки підготовки до святкування ювілею області. У населених пунктах районів святкові заходи повинні відбутися до 22 вересня, а безпосередньо в день ювілею області у Полтаві відбудеться ряд заходів, зокрема офіційний прийом делегацій у Краєзнавчому музеї, покладання квітів до пам’ятника Тарасу ШЕВЧЕНКУ, відвідування виставок квітів, фестивалю хліба, меду та солодощів, що відбудуться на вулиці Жовтневій у центрі Полтави. Працюватиме до свята і ярмарок. Буде проведено ряд виставкових заходів, зокрема автомобілів та сільськогосподарської техніки. Відбудеться і офіційне нагородження видатних земляків в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М.В.Гоголя. Завершиться культурна програма святковим концертом. Заплановано і відкриття ряду закладів, реконструкція який у Полтаві повинна завершитися до ювілейного дня, зокрема це Соматичний корпус обласної клінічної лікарні ім. М.Скліфосовського. В ефірі обласної державної телерадіокомпанії „Лтава” упродовж кількох місяців транслюються ролики, які містять інформацію про історію Полтавської області, творчими працівниками створено ряд програм про наш край, а безпосередньо в день ювілею транслюватиметься презентаційний фільм до 70-річчя області. На святкування ювілею області запрошені представники посольств іноземних держав в Україні, усіх областей, видатних земляків. Уже виготовлена презентацій на продукція з логотипами „70 років Полтавській області”. У роботі засідання взяли участь заступники голови облдержадміністрації Володимир АНДРІЄНКО, Сергій ЯСИНСЬКИЙ, Надія МЯКУШКО, Сергій СОЛОВЕЙ та заступник голови обласної ради Володимир МАРЧЕНКО.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх