У Кременчук повернули видачу закордонних паспортів

6.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 380
Із третього вересня у Кременчуці поновили прийом документів на отримання закордонних паспортів. Їх приймають у відновленому відділі громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб на вул. Жовтневій, неподалік від «Зебри». «Все повернулося, як і було, – каже начальник кременчуцької міліції Василь Овчаренко.

Із третього вересня у Кременчуці поновили прийом документів на отримання закордонних паспортів. Їх приймають у відновленому відділі громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб на вул. Жовтневій, неподалік від «Зебри». «Все повернулося, як і було, – каже начальник кременчуцької міліції Василь Овчаренко. – У Міністерстві внутрішніх справ сьогодні перебувають документи на погодження штату. Виконуючим обов’язки начальника відділу призначено Тетяну Печерицю, яка до цього працювала заступником начальника тодішнього «ОВІРу». Зараз ми опробовуємо нову апаратуру».
Нагадаємо, що три місяці тому за ініціативою начальника обласного відділу громадянства пана Бондаренка Кременчуцький «ОВІР»  було розформовано. Однак місяць потому керівник обласної міліції Михайло Вершняк пообіцяв його поновити.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх