Алею героїв до Дня міста не повернуть

6.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 386
Відкриття алеї героїв, яке планували у сквері Жовтневому до Дня міста, затягується. Як повідомив начальник міського відділу культури Володимир Кондрашов, фахівці не встигають виготовити барельєфи героїв СРСР. «Це складна, творча робота. Необхідно виготовити близько 50 барельєфів, а на це необхідний час», – зазначив він.

Відкриття алеї героїв, яке планували у сквері Жовтневому до Дня міста, затягується. Як повідомив начальник міського відділу культури Володимир Кондрашов, фахівці не встигають виготовити барельєфи героїв СРСР. «Це складна, творча робота. Необхідно виготовити близько 50 барельєфів, а на це необхідний час», – зазначив він. Нагадаємо, що алею героїв, яку цього року прибрали зі сквера Жовтневого задля реконструкції, міська влада збиралась відновити вже до 29 вересня.
Наші хлопці просяться до армії?
170 кременчуцьких хлопців цієї осені будуть призвані до війська. Як так? Адже, як заявляв комісар Кременчуцького об’єднаного військкомату Сергій Борщ, план річного призову було перевиконано на 120 відсотків ще весною. Тоді до Збройних сил відправилися 220 хлопців. Навіщо ще? Чи, може, самі хлопці у Кременчуці найздоровіші й найсвідоміші? Як виявилось, деякі області України не можуть «поставляти» призовників у повному обсязі, тому військо формують за рахунок інших регіонів. «Просто працювати треба вміти з призовниками, – каже «Телеграфу» комісар Кременчуцького об’єднаного військкомату Сергій Борщ. – Коли робота ведеться правильно, то й результат буде відповідний».



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх