Учениця виграла комп’ютерний клас!

6.09.2007, 17:09 Переглядів: 2 166
Учениця школи №17 Поліна Святенко стала переможицею акції  «Samsung назустріч дітям» і  виграла цілий комп’ютерний клас (15 комп’ютерів) для своєї школи.
– Для цього потрібно було написати ессе на тему, як комп’ютерна техніка може розвивати таланти учнів, – розповідає одинадцятикласниця Поліна. – Необхідно було вкластися у 300 слів. Мені запропонували взяти участь мої вчителі.

Учениця школи №17 Поліна Святенко стала переможицею акції  «Samsung назустріч дітям» і  виграла цілий комп’ютерний клас (15 комп’ютерів) для своєї школи.
– Для цього потрібно було написати ессе на тему, як комп’ютерна техніка може розвивати таланти учнів, – розповідає одинадцятикласниця Поліна. – Необхідно було вкластися у 300 слів. Мені запропонували взяти участь мої вчителі. Якщо чесно, я не дуже сподівалась на перемогу, навіть не повірила одразу, коли мені повідомили про виграш. У класі всі  зраділи, поздоровляли. А на урочистій лінійці директор навіть подарувала дуже великого ведмедя, мені тепер жити через нього ніде, – сміється дівчинка.
– Поліна краще за всіх у школі пише твори, вона призер багатьох олімпіад та конкурсів, – додає вчитель з інформатики Світлана Лагута. – Минулого року я брала участь у конкурсі, однак ми нічого не виграли, навіть у сотню кращих не увійшли. Цього ж року в акції 10 переможців, із них ми – єдині з Полтавщини.
Комп’ютерні класи будуть встановлені до жовтня. У школі радіють, бо зараз в навчальному закладі лише 10 комп’ютерів, а це замало для такої кількості учнів.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх