Під загрозою закриття – комп’ютерний клуб Next level та бар «Рідна хата» на Молодіжному

6.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 405
Відповідне рішення може затвердити виконком міської ради вже цієї п’ятниці, 7 вересня. Окрім того, на черзі – ще два претенденти на закриття. Це бар «Рідна хата», який знаходиться на Молодіжному та літній майданчик, що на вулиці Червонофлотській..

З легкої руки міського голови у місті таки почала діяти бригада  «дружинників». Щовечора, окрім вихідних, з десятої вечора до другої ночі  «патруль» їздить вулицями міста у пошуках закладів, які порушують тишу, бавляться феєрверками тощо або громадян, яким посеред ночі надумалося розпочати ремонт назло сусідам. «Патруль» по черзі очолюють заступники міського голови. До його складу також входять представники санепідемстанції, пожежної служби та міліції.
Так, у рамках двох рейдів, які нещодавно провели «патрулі», були виявлені численні порушення у роботі комп’ютерного клубу Next level, що на вулиці Гвардійській. Пізно уночі у приміщенні клубу перебувають неповнолітні, там у вільному продажі є пиво, а ще діти часто закриваються там ізсередини, щоб ніякі «патрулі» їм не докучали. «До того ж, Next level працює без деяких дозвільних документів, – зазначає начальник управління розвитку підприємництва, торгівлі та соціального захисту населення міськвиконкому Людмила Жорняк. – Тому за результататми роботи «дружинників» було підготовлено рішення про закриття клубу. Якщо воно пройде всі необхідні погоджувальні етапи, то вже у п’ятницю його винесуть на розгляд виконкому міської ради».

«Рідна хата» – практично лідер за кількістю скарг, направлених кременчужанами на адресу міського голови. «Склад злочину» – класичний. Ідеться про систематичне порушення режиму роботи та «гамір з ночі до ранку». «Окрім того, після проведеної реконструкції бару, у нього все ще немає низки погоджувальних документів, – каже Людмила Жорняк. – Рішення про закриття цього закладу також розглядатиметься найближчим часом на виконкомі».



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх