Кременчуцькі регіонали планують зібрати не менше 40 тисяч підписів в підтримку всенародного референдуму

11.09.2007, 11:09 Переглядів: 1 338
Сьомого вересня Партія регіонів розпочала кампанію зі збору підписів за проведення всеукраїнського референдуму. На обговорення народу регіонали пропонують винести питання, які цікавлять кожного громадянина, а не лише Президента, Парламент чи Кабінет Міністрів - надання російській статусу другої державної, визначення України, як позаблоковою державою і воліють спитати у населення чи бажають українці самостійно обирати голів райдержадміністрацій та губернаторів.
Кременчуцькі регіонами вже активно підключилися до ініціативи керівництва партії про проведення. Як розповів на прес-конференції голова міського осередку Партії регіонів Микола Черниш, в перший же день збору підписів активісти партії зібрали перші 250 підписів за проведення референдуму.

Сьомого вересня Партія регіонів розпочала кампанію зі збору підписів за проведення всеукраїнського референдуму. На обговорення народу регіонали пропонують винести питання, які цікавлять кожного громадянина, а не лише Президента, Парламент чи Кабінет Міністрів - надання російській статусу другої державної, визначення України, як позаблоковою державою і воліють спитати у населення чи бажають українці самостійно обирати голів райдержадміністрацій та губернаторів. Кременчуцькі регіонами вже активно підключилися до ініціативи керівництва партії про проведення. Як розповів на прес-конференції голова міського осередку Партії регіонів Микола Черниш, в перший же день збору підписів активісти партії зібрали перші 250 підписів за проведення референдуму. «Але ми плануємо зібрати не менше 40 тисяч підписів. Цей процес триватиме до початку жовтня. Загалом по Україні Партія регіонів планує зібрати 9 млн. підписів»,-каже Микола Черниш. Потім підписні листи будуть передані до ЦВК, де перевірятиметься їх легітимність. Згодом Президент, згідно Конституції, має оголосити про проведення референдуму. Це його обов»язок! «Якщо Президент не зробить цього, він остаточно себе дискредитує порушенням Конституції, і ми не виключаємо подання на нього в суд»,-запевнив Микола Черниш.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх