Спецзагони перевіряючих примусять підприємців-порушників нервувати

13.09.2007, 18:09 Переглядів: 1 417
21 серпня мер Микола Глухов своїм розпорядженням створив спецзагін із представників контролюючих служб. Тепер вони мають щоденно перевіряти дотримання  законодавства закладами торгівлі, грального бізнесу, ресторанами та кафе. «Ми почали проводити щоденні рейди з виявлення порушень шумового режиму, особливо у вечірній та нічний час, ресторанами та кафе. Перевіряли комп’ютерні клуби та зали гральних автоматів, у яких після 23-ої не повинно бути неповнолітніх.

«Рідну хату» і клуб 'Некст Левел' вже закрили

21 серпня мер Микола Глухов своїм розпорядженням створив спецзагін із представників контролюючих служб. Тепер вони мають щоденно перевіряти дотримання  законодавства закладами торгівлі, грального бізнесу, ресторанами та кафе. «Ми почали проводити щоденні рейди з виявлення порушень шумового режиму, особливо у вечірній та нічний час, ресторанами та кафе. Перевіряли комп’ютерні клуби та зали гральних автоматів, у яких після 23-ої не повинно бути неповнолітніх. Також під час рейдів ми намагаємося припинити продаж тютюну і алкогольних напоїв неповнолітнім», - доповів сьомого вересня на засіданні виконкому віце-мер Василь Хоменко. Він заявив, що спецзагін уже перевірив 54 об’єкти, із них у 25 виявлені порушення вимог чинного законодавства. Керівників цих закладів усно попередили але, на жаль, це не вплинуло суттєво. «Позакривати треба заклади-порушники», - сказав секретар міської ради Василь Івко. Його підтримав перший віце-мер Володимир Онищенко.  Під удар уже потрапили бар «Рідна Хата» та клуб 'Некст Левел'.
Горезвісне кафе «Рідна хата», яке розміщене в будинку 62 на пр. 50-річчя Жовтня, із 7 вересня мало припинити свою роботу. Таке рішення члени виконкому ухвалили, враховуючи численні скарги мешканців сусідніх із кафе будинків. Люди нарікали на порушення закладом громадського порядку, тиші та спокою, особливо в нічні години,  роботу без дозвільних документів, проведення власниками реконструкції приміщення без узгодження з міською СЕС.
Під ніж виконкому потрапив і комп’ютерний клуб 'Некст Левел', який працював за адресою вул. 60 років Жовтня, 126. У закладі на час перевірки (після 23 години)  перебували неповнолітні, що суперечить законодавству. Також клуб не має необхідних дозвільних документів. Порушується  там і санітарне законодавство.
«Кафе та клуб зможуть запрацювати лише після усунення усіх недоліків», - підсумував  перший віце-мер Володимир Онищенко.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх