Юлія Тимошенко підписала зобов’язання перед представниками малого і середнього бізнесу.

17.09.2007, 10:09 Переглядів: 1 629
Перебуваючи у неділю з візитом у Кременчуці, Юлія Тимошенко підписала зобов’язання перед представниками малого і середнього бізнесу.


Головні пункти зобов’язання стосуються полегшення умов для старту бізнесу, надання кредитів підприємцям, зняття непотрібних податкових навантажень і системних заходів боротьби з корупцією.


Юлія Тимошенко повідомила, що планується створити системний банк даних для малого і середнього бізнесу, щоб люди розуміли, які напрямки діяльності є успішними у світі. Буде розроблено реєстр таких напрямків, представлені типові бізнес-проекти, і кожна людина буде розуміти, який бізнес може бути успішним.

Перебуваючи у неділю з візитом у Кременчуці, Юлія Тимошенко підписала зобов’язання перед представниками малого і середнього бізнесу. Головні пункти зобов’язання стосуються полегшення умов для старту бізнесу, надання кредитів підприємцям, зняття непотрібних податкових навантажень і системних заходів боротьби з корупцією. Юлія Тимошенко повідомила, що планується створити системний банк даних для малого і середнього бізнесу, щоб люди розуміли, які напрямки діяльності є успішними у світі. Буде розроблено реєстр таких напрямків, представлені типові бізнес-проекти, і кожна людина буде розуміти, який бізнес може бути успішним. Також лідер БЮТ повідомила, що планується запровадити в Україні страхову систему для отримання кредитів без застави. «Проблема полягає у тому, що людина, яка хоче займатися бізнесом, не має майна, яке б можна було покласти у заставу для отримання кредиту. У початківців такого майна просто немає», - сказала вона. «Тому ми пропонуємо страхування, яке не є ноу-хау в Україні, а вже давно працює у світі», - підкреслила Юлія Тимошенко. Також БЮТ планує запровадити довгострокове кредитування, зменшивши відсотки за користування кредитом до рівня європейських. Юлія Тимошенко повідомила, що оплата кредитів буде відтерміновуватись. «Зрозуміло, що спочатку потрібно збудувати бізнес, а сплачувати кредит і відсотки необхідно тоді, коли бізнес почне давати прибуток», - наголосила вона.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх