На Кременчук очікує низка концертів

27.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 887
Цього року День визволення нашого міста і його День народження співпали з завершенням передвиборчої кампанії. Тож розважальних заходів цими вихідними нам вистачатиме. «Шоу» розпочнеться уже сьогодні – у четвер, 27 вересня. Одна з політичний партій на площі Перемоги влаштовує концерт за участю Вєрки Сердючки і ще декількох зірок – яких, у штабі політичної сили поки що тримають у секреті.

Цього року День визволення нашого міста і його День народження співпали з завершенням передвиборчої кампанії. Тож розважальних заходів цими вихідними нам вистачатиме. «Шоу» розпочнеться уже сьогодні – у четвер, 27 вересня. Одна з політичний партій на площі Перемоги влаштовує концерт за участю Вєрки Сердючки і ще декількох зірок – яких, у штабі політичної сили поки що тримають у секреті. Розпочнеться концерт о 17.00. По його закінченню обов’язково буде феєрверк. Концертну естафету у п’ятницю, 28 вересня, прийме ще одна політична партія. Планується, що вона привезе до міста два вітчизняних гурти – дівчаче поп-тріо XS та рокерів Mad Heads. Місце проведення заходу – та сама площа Перемоги. Початок о 18.00. Обіцяють феєрверк. Що стосується самого Дня міста (субота, 29 вересня), то цвяхи програми – столичні зірки, яких «везе» генеральний спонсор проведення свята Тойота Центр Полтава – Star Line.
Велику сцену на День міста встановлять і у Крюкові – на вулиці Республіканській, поблизу Луна-парку. Концерт розпочнеться о 18.00. Крюків’яни побачать виступи творчих колективів міста, почують зірок української естради, потанцюють під мелодії 80-х та поспостерігають за святковим феєрверком наприкінці вечора.
Більш детальний розклад святкових заходів шукайте в «Афіші вихідного дня» на стор.22



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх