Парк залишився без яйця

27.09.2007, 17:09 Переглядів: 1 583
Перед приїздом Януковича пам’яник яйцю у Придніпровському парку вщент розтрощили..
У почутті гумору кременчужане можуть позмагатсь із одеситами. Вже у вівторок на місці колишнього пам’ятника було спорджено нову «скульптуру» з пісочного постаменту, натурального яйця і двох «поминальних» квіток…

«Головна принада» Кременчука – яйце, що красувалося на центральній алеї Придніпровського парку, в ніч з суботи на неділю зникло. «ТелеграфЪ» звернувся до керівництва парку, але пані директор навідріз відмовилася розповідати, куди подівся чотириметровий, бетоний пам’ятник. Від коментарів утрималися й у міському віділі культури та в інших службах.
А поміж тим по місту почали жартувати, що яйце зникло як раз напередодні виступу на площі Перемоги лідера Партії регіонів Віктора Януковича. Мовляв, пан Янукович може неправильно витлумачити призначення каверзного пам’ятника. Воно може викликати у нього неприємні спогади про передвиборну кампанію 2004 року, коли у прем’єра влучили саме яйцем.
Врешті-решт ми достучалися до віце-мера Василя Хоменка, який «пролив світло» на загадкове зникнення. «Яйце понівичіли. Нам нічого не залишилося, як його знести. Ніс, ноги яйця відламані. Саме воно пробито», – розповів він. Віце-мер додав, що пам’ятку відправили на реконструкцію, після чого гарненьке яєчко поставлять у парку у дитячому «містечці». Куди відвезли бідолашну побиту гордість Кременчука ми так і не почули, хоча попередньо віце-мер обіцяв нам її показати.
У вівторок «ТелеграфЪ» наштовхнувся на залишки пам’ятки. Його «останки» покояться у парку, у ямі поблизу залізничної лікарні. З яйця  зробили просто «відбивну»: залишились самі уламки. Судячи з його вигляду, ні про яку реконструкцію мова йти не може: схоже, скульптура спочила вічним сном.

Політична яєшня

Навколо «яєшніх останків» депутати на сесії міськради розвели цілу бучу. «Віддайте місту яйце!, – пожартував голова фракції БЮТ у міськраді Олег Бабаєв. – Нехай воно стоїть, не будуть його кидати в Януковича! Його десять таких як я не піднімуть!». І додав, що в магазинах і так розкупили всі яїця. Головний регіонал міста Микола Черниш відбивався: партія регіонів ніяких таких акцій не проводила, яєця з парку не крала…

Сказано!
Я думаю, ви людина твереза…( головний «бютовець» Олег Бабаєв в головному регіоналу Миколі Ченишу)
Від цих виборів всіх нудить! (Олег Бабаєв)
Партії регіонів набридла агітація! (Микола Чениш)
Телекомпанія (Візит) за комуністичні гроші була створена. Прийде наша влада – заберемо! (голова фракції комуністів Володимир Шапран нашоукраїнцю, директору «Візита» Олександру Мельнику)



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх