«Золотий Георгій-2006» отримали полтавські міліціянти

25.12.2006, 19:12 Переглядів: 1 470
Диплом лауреата VIII Міжнародного конкурсу телерадіопрограм і фільмів із правової та правоохоронної тематики “Золотий Георгій-2006” отримав колектив Центру зв’язків із громадськістю Умвс України в Полтавській області.
Правоохоронці з Полтави представили на конкурсі в Києві дві телевізійні передачі “Версія”, за які отримали спеціальний приз – статуетку “Георгіївська стрічка”. Диплом лауреата вручили й журналісту телерадіокомпанії “Лтава” Олександру Бобошку за авторський радіопроект “Маю право”.
За словами начальника ЦЗГ УМВС України в Полтавській області Олега Шульги, важко було змагатися із такими конкурентами, як телеканали Інтер, НТВ, СТБ, РТР-Росія.

Диплом лауреата VIII Міжнародного конкурсу телерадіопрограм і фільмів із правової та правоохоронної тематики “Золотий Георгій-2006” отримав колектив Центру зв’язків із громадськістю Умвс України в Полтавській області. Правоохоронці з Полтави представили на конкурсі в Києві дві телевізійні передачі “Версія”, за які отримали спеціальний приз – статуетку “Георгіївська стрічка”. Диплом лауреата вручили й журналісту телерадіокомпанії “Лтава” Олександру Бобошку за авторський радіопроект “Маю право”. За словами начальника ЦЗГ УМВС України в Полтавській області Олега Шульги, важко було змагатися із такими конкурентами, як телеканали Інтер, НТВ, СТБ, РТР-Росія. Але те, що творчий колектив полтавського ЦЗГ знають, запрошують та відзначають, – це вже результат. Нагадаємо, співробітники полтавського ЦЗГ вшосте (із 2000 по 2006 рік) беруть участь у цьому Міжнародному конкурсі. І кожного разу отримували диплом лауреата і тричі – пам’ятні відзнаки. Крім того, у списку професійних успіхів, вихід у 2000 році в ефір ТРК “Лтава” телевізійної програми “Версія”. У 2001 році поява на обласному радіо інформаційно-аналітичної програми “Маю право”, створення в цьому ж році відомчої газети УМВС “Досьє 02”. У 2003 році започаткування циклу щоденних телевізійних сюжетів у новостійних програмах “Кур’єр” полтавської студії “Місто”. Уже не перший рік за проведення зйомок та монтажу відповідає старший інспектор Олександр Петрушко, а за текстове оформлення та корекцію передач – прес-офіцер УБОЗу Яна Холодна, яка є автором понад 10 телевізійних проектів. Створення сюжетів, статей, інформаційних нарисів, теле-радіопередач, проведення прес-конференцій – такі форми роботи використовує Центр зв’язків, щоб говорити про роботу міліції відкрито й правдиво. Регулярне інформування суспільства через ЗМІ дає змогу підвищувати імідж правоохоронних органів.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх