Народні пророцтва від «Телеграфа»

5.01.2007, 15:01 Переглядів: 1 690
Напередодні Нового року всі грішать тим, що дають прогнози. Тож «телеграфісти» вирішили теж спробувати себе у ролі віщунів і напророчити, що принесе із собою 2007 рік. Наскільки правильними виявляться ці прогнози, побачимо через рік.

Олег Булашев, редактор інтернет-сайту «Telegraf.in.ua»

– 2007-й стане роком, коли вузькі вулиці Кременчука, на яких щодня збільшується кількість автівок, не зможуть впоратися з потоком машин, тож будуть великі «пробки»; коли зросте квартплата; коли почнуть будувати металургійний комбінат «Ворскла-сталь»; коли роботи стане все більше… а так хочеться нових радощів, знайомств, подорожей, коштів та звичайного людського щастя!

Людмила Шпак, випусковий редактор

– Не треба бути оракулом, щоб спрогнозувати підвищення цін на комунальні послуги, продукти харчування. Від цього ми нікуди не дінемось. Влада виводить країну з кризи за рахунок людей. Але нових виборів, про які говорить опозиція, не буде. І народних бунтів теж. Народ покричить і змириться. Лаятиме політиків і невдоволено хрюкатиме, але хлів, у якому живе, не валитиме. Не виросли ще.

Вікторія Мудра, редактор відділу новин

– Думаю, м’ясо стане дешевшим – у рік Хрюші свинки більше любитимуть одне одного. І наплодять побільше рожевих поросяток! У політиці буде повний безлад – депутати і так люблять підкладати одне одному «свиней», а цього року в бій підуть «жирні кабани». А взагалі-то, хоча рік буде не дуже злим, ціни все ж таки добряче покусають.

Станіслав Константинов, журналіст

– Повне й остаточне загальне освиніння проявиться у збільшенні екскрементизації інформаційного простору. У зростаючих обсягах втрачатимуть цноту юнацькі Наді, Люби та Віри через відсутність поваги до власної гідності, нещасні кохання, армійські збори та відсутність сподівань на можливість забезпечити хоч якісь прояви фінансової стабільності.

 

Олександр Соколюк, дизайнер

– Я вважаю, що в 2007 році добробут громадян України виросте на 10-15%. Це станеться тому, що країною будуть управляти так звані клани (донецькі, помаранчеві), як у Колумбії. Їм же потрібно заробляти ще більше грошей, тож вони будуть створювати нові робочі місця.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх