Що ви хотіли б змінити у своєму житті в новому році?

11.01.2007, 14:01 Переглядів: 8 458
Коли до нас приходить Новий рік, ми завжди чекаємо від нього змін, і обов’язково на краще. Хтось вирішує кинути палити, хтось пити, хтось планує схуднути чи поміняти роботу. Свої мрії та плани ми супроводжуємо фразою «Ось з Нового року почну…». «ТелеграфЪ» поцікавився, що запланували робити з Нового року кременчужани?

Понеділок, 8 січня, 13.

Руслан, робітник

– Багато людей під Новий рік планують якісь зміни у своєму житті. От і я планую, можливо, кинути палити. А ще в новому році хочеться, щоб і зарплата була більшою, можливо знайти нову роботу. Та й саме свято Нового року було для мене особливим. Я знайшов старих друзів, і дуже цьому радію!

Іван, робітник

– У мене точно зміни намічаються, будемо робити в нашій квартирі ремонт! Перед Новим роком у нас сталася пожежа через несправну проводку. А якихось таких глобальних змін не передбачається. У нас усі плани та вільний час стосуються маленької дитини!

Юрій Сергійович, викладач

– У нашому житті всі зміни відбуваються, як правило, у гіршу сторону. Тому я не хочу ніяких змін, мене цілком влаштовує моє життя. Знаєте, китайці кажуть: «Щоб ти жив в епоху змін». Це найгірше побажання ворогу. Зміни – це нестабільність, стабільність – спокій та благополуччя, благополуччя – щастя, звичайнісіньке людське щастя. На Новий рік я загадав бажання, щоб цей рік був не гіршим за попередній.

Віолетта Василівна, пенсіонерка

– Я буду рада, якщо все залишиться так, я воно є. У моєму житті все гаразд, а ось для України хотілося б стабільності та процвітання. Я вважаю, що національною ідеєю повинно бути виховання нашого покоління, тому, що ми забуваємо культуру й освіту, а без культури й освіти держава далеко не просунеться. Це – на першому місці, а економіка і все інше потім. У Новий рік загадала здоров’я своїм близьким.

Артур, робітник

– Я вважаю, що в новому році кожен хоче змінити своє життя. Я теж хотів би змін, але немає поки що можливості. Наприклад, роботу змінив би, бо моя робота не залишає часу для близьких, проводив би з дружиною і дітьми більше часу. Хочу, щоб мої діти виросли хорошими людьми. Як і всі, мабуть, хотів би побільше зарплати та побільше вільного часу. Мету собі поставив: свою справу розпочати, щоб не залежати від начальника. А взагалі, я щаслива людина, бо у мене є дружина, яку я кохаю, і  вона мене теж…



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх