Що чути в місті?

18.01.2007, 13:01 Переглядів: 1 747
Понеділок, 10.00, 15 січня.

Олександр, менеджер:

– Я на вихідних не був у місті, а коли повернувся, то помітив, що вже скоро на деревах розпустяться бруньки. Кажуть, що це природні примхи та катаклізми. Я вважаю, що все це діється через забруднення атмосфери. Думаю, що це глобальна проблема. А так хочеться справжньої зими та снігу. Дома стоять і лижі і санчата, а діти можуть кататися хіба що на роликах.

Тимур Леонідович, підприємець:

– Я вважаю, що у нашому місті все залежить від мера. Якщо він усе буде робити правильно, то й проблем не буде. Але поки що в Кременчуці проблем вистачає. У місті практично нічого не міняється. Ті ж самі ями на дорогах, те ж саме сміття скрізь. Щодо свят, то мені здається, що вони трохи затягнулись.

Надія, реалізатор:

– Після свят відразу почалися звичайні проблеми. Грошей, як завжди, не вистачає, тому що зарплати мізерні. Ще додалися проблеми, пов’язані з народженням дитини. Ніяк не можемо отримати ті вісім тисяч, що дають на дитину, треба стільки довідок зібрати. Та й на кращу роботу не можу влаштуватись, бо після тридцяти п’яти років уже ніхто не хоче брати.

Лідія Георгіївна, пенсіонер:

– Найактуальніша зараз тема – це свята. У нас вони пройшли добре. Зібралися всією сім’єю. Приїхали діти, онуки, правнуки. А щодо проблем, то вони завжди є, від них нікуди не дітись. Я хочу сказати, що ми постійні мешканці Кременчука і кращого  міста ми не знаємо!

Ірина, студентка:

– Я нещодавно хворіла, а коли вийшла на вулицю, то здивувалась. Це ж справжня весна! Я думаю, що це не дуже добре, бо зима повинна бути зимою! Така погода мені подобається, але так хочеться зими зі снігом. Ще свіжі враження від свят. Різдво, як і заведено в нашій сім’ї, ми відзначили родиною. Тож настрій ще святковий.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх